Elérhetőségek

9773 Sorokpolány,
Fő u.41.
Telefon: 06/94/356-892
E-mail küldése

Bemutatkozás

A Doktorics Pékség – pékáru kereskedés, több mint 15 éve működik a Sorokpolány területén található sütőüzemben.
Az utóbbi 10 évben családi vállalkozásként üzemelő pékség diabetikus termékek - kenyér, zsemle -, valamint finompékáru mellett a korszerű táplálkozást elősegítő korpás termékeket is készít.

Búzacsírás termékek, szőlőmagos péksütemények, zabpelyhes péksütemény, csicsókás kenyér – mind az egészséges, korszerű táplálkozás részét képezheti.

A vállalkozás 6 pékkel, a pékáru terítését végző sofőrökkel, valamint adminisztrációs és kisegítő személyzettel együtt dolgozik. A környékbeli településeket, valamint a 3 legközelebbi nagyváros: Szombathely, Körmend, Vasvár területét látják el kenyérfélék, kalácsok valamint péksütemények, csicsókás, zabpelyhes, búzacsírás termékek széles választékával.

Saját fejlesztésű termékük a Doki kenyér.
Ez a termék csicsóka, búzacsíra, zabpehely, durumliszt, búzakorpa, valamint len-és szezámmag felhasználásával készül.
A csicsóka számos jó tulajdonságán túl linulin tartalmának köszönhetően kiváló alapanyaga cukorbetegek számára készülő termékeknek.


A Doktorics Pékség Kft. az állandóan foglalkoztatott pék szakmunkásokon kívül diákszövetkezet által szervezett tanulókkal is együtt dolgozik. A pék szakmát még csak tanuló diákok elsajátítják a kenyérfélék, kalácsok, finompékáru és egyéb termékek készítésének fortélyait.

 
Doktorics Pékség - Magyar